Workshop introductiv în analiza rețelelor – nodegoat workshop, 27.11.2019

Nodegoat workshop, Transylvania Digital Humanities Centre (DigiHUBB), Babeș-Bolyai University, Cluj-Napoca, Romania

În ziua de 27 noiembrie 2019, echipa de dezvoltatori a soft-ului de management de date, vizualizare și analiză a rețelelor și proiecție geografică Nodegoat (https://nodegoat.net/) organizează la Cluj un workshop de prezentare și utilizare a acestui program informatic.

Workshop-ul este organizat în colaborare cu DigiHUBB, Centrul de Studiere a Populației și Facultatea de Istorie și Filosofie și face parte din evenimentele asociate DigiHUBB Days 2019.

În cadrul workshop-ului se asigură instruirea gratuită a unui număr de 15 studenți, masteranzi, doctoranzi sau cercetători, ale căror interese științifice sunt legate de gestiunea datelor (istorice, statistice, sociologice etc.), vizualizarea și proiecția lor geografică. Evenimentul reprezintă o oportunitate, atât prin interacțiunea directă cu dezvoltatorii unui program informatic consacrat pe piață, cât și prin faptul că este realizat gratuit. În acest sens, încurajăm studenții, masteranzii, doctoranzii, cercetătorii și în general orice persoană interesată de aplicațiile în cercetare ale programelor de gestiune și vizualizare a datelor să se înscrie, sau să ne contacteze pentru detalii. Deoarece numărul de locuri este limitat, este posibil să existe și un proces de selecție.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresele de e-mail: vladutpopovici@yahoo.com sau radavarga@gmail.com, sau pe Facebook, până cel târziu în data de 15 noiembrie 2019.